RDB NIEUWS


RDB-jeugdteam ruim langs DBBR-2
11-10-2017Voor de 2de wedstrijd hoefde de jeugd niet zo ver te reizen. Deze was namelijk thuis in Sportcafé de Vrijboom. Ze mochten aantreden tegen DBBR-2. Dit is het selectieteam uit de Bollenstreek met een thuisbasis in Oegstgeest. Aangezien ze nog opbouwende zijn rouleren ze met de captains game en de koppels om te kijken wat uiteindelijk de beste opstelling zal worden. Ook even de ervaren spelers streng toegesproken dat ze hun verantwoordelijkheid moeten nemen, en uitstralen, ten aanzien van de minder ervaren spelers. Dit kwam perfect tot uiting in de teamronde zie verder op in dit verslag. Ook werden er deze speeldag TV opnames gemaakt voor Nimma TV. Zodra de opnames klaar zijn zal er een linkje geplaatst worden op facebook.. Lees verder door op de titel van dit bericht te klikken.
RDB-heren boeken ruime overwinning, dames verliezen
02-10-2017Het RDB-herenteam heeft afgelopen zaterdag de forse nederlaag van drie weken geleden volledig van zich afgespeeld. In het altijd gezellige Café de Swan in Heerhugowaard boekten onze heren een 13-4 overwinning tegen de heren van de DONHN. Na de achtste single werden er 9 punten op rij gepakt, een waanzinnige prestatie. Met wederom een aantal nieuwe gezichten werd zeer goed gespeeld op hoog niveau. Dit biedt zeker vertrouwen voor de volgende wedstrijden die op het programma staan.De RDB-dames bogen een 3-0 achterstand nog terug tot een 4-3 voorsprong maar moesten uiteindelijk toch de winst laten aan de dames van de DONHN. Een stroeve start dus bij de start van dit seizoen, maar de nummer 2 van Nederland is natuurlijk nog lang niet verslagen.De volgende ronde is alweer over 4 weken, dan is SDC de tegenstander.
Mackelly van de Logt wint 1e RDB Diomax Limburgia ranking
26-09-2017Met 29 deelnemers was het gezellig druk deze eerste RDB Diomax-Limburgia ranking. De dames speelde gezellig mee met de heren en soms niet onverdienstelijk! Beste dame deze avond was Shirley Bosman. Zij is geen lid van de RDB maar wij hebben begrepen dat daar snel verandering in gaat komen. Lees verder door op de titel van dit bericht te klikken.
Zaterdag 23 september 1e RDB Diomax Limburgia Ranking in Sportcafe de Vrijboom
22-09-2017A.s. zaterdag, 23 september, vindt de eerste RDB Diomax Limburgia Ranking plaats in Sportcafé de Vrijboom, van Heemstraweg 66b in Beuningen. Inschrijven van 17.30 tot 18.30, start toernooi om 19.00. Inschrijving kost € 10,-. De ranking heeft naast een mooie gegarandeerde eindprijzen pot ook mooie extra prijzen om voor te strijden zoals een CLoD ticket en selectie voor het LaCo team van de R.D.B. Bij de dagprijzen gaan we ook een aantal prijzen verloten zodat ook de mindere goden kans maken op prijzengeld en we hopen hiermee ook de gezelligheids darters weer over de streep te trekken om weer mee te doen aan de ranking. Alle verdere informatie is te vinden onder het kopje Ranking.

OVERIGE HEADLINES 
Banner
Banner
© Rivierenland Darts Bond
Alle rechten voorbehouden