RDB NIEUWS


Inschrijving seizoen 2018-2019 geopend
05-06-2018De inschrijvingen voor het seizoen 2018-2019 zijn geopend. Tot 15 juli a.s. is het weer mogelijk je bestaande team of een nieuw team in te schrijven. Via ons stappenplan kan de inschrijving worden gedaan. Ga naar http://rivierenlanddartsbond.nl/inschrijven/ voor alle instructies. Lees het het stappenplan goed door. Bestaande teams kunnen zich inschrijven met de inlogcodes die aan het begin van dit seizoen verstrekt zijn. Nieuwe teams kunnen een code aanvragen op de inlogpagina. Wij hopen iedereen volgend jaar weer te mogen begroeten in de competitie!
Uitnodiging Bijzondere ALV op 13 juni in Sportcafé de Vrijboom, financiële stukken beschikbaar
04-06-2018Het bestuur van de RDB nodigt alle leden van harte uit voor de Bijzondere Algemene Ledenvergadering op woensdag 13 juni in de bovenzaal van Sportcafé de Vrijboom in Beuningen. De vergadering zal om 20.00 beginnen.  Tijdens deze bijzondere Algemene Ledenvergadering zullen de financiële stukken welke wij niet konden overleggen op de ALV van 24 april jl. alsnog besproken worden. De financiële stukken zijn inmddels beschikbaar. Tevens zal er gestemd moeten worden over wijziging van de statuten om de financiële stukken niet per kalenderjaar maar per seizoensjaar aan de leden te kunnen presenteren.  Het is niet mogelijk andere punten in te dienen voor deze vergadering omdat het hier een bijzondere ALV betreft die slechts over dit onderwerp zal gaan.  Het machtigingsformulier voor de stemmingen is hier te vinden. Tot woensdag 13 juni! Klik op de titel van het bericht voor de link naar de financiële stukken.
Gezocht Grafisch Talent.
04-06-2018Ben jij een DTP’er of gewoon grafisch erg handig en zie je het zitten om je talent in te zetten voor de RDB?  Klik dan op de titel voor meer.
No Fear For Beer, FamilyCorner en Mouter 1 divisiekampioenen RDB.
04-06-2018Afgelopen zondag, 3 juni, werden in Zalencentrum De Hoendrik in Herveld de RDB Divisiekampioenschappen en Promotie/Degradatiewedstrijden gespeeld. Wederom was een een lange maar zeer spannende dag waain op het scherpst van de snede werd gestreden om het kampioenschap per divisie, om lijfsbehoud of om promotie. Veel mooie wedstrijden werden er gespeeld met als resultaat drie mooie kampioenen. No Fear For Beer pakte de titel in de 1e divisie, FamilyCorner greep het goud in de 2e en Mouter 1 was de winnaar van de 3e divisie.Deze tema mogen op 23 juni of 1 juli naar de Nationale Divisiekampioenschappen in Nijkerk. Wijfeliciteren deze teams met hun kampioenschap! Voor alle andere wedstrijden en uitslagen, klik op de titel van dit bericht.

OVERIGE HEADLINES 
Banner
Banner
© Rivierenland Darts Bond
Alle rechten voorbehouden