RDB NIEUWS


RDB-heren en dames winnen, jeugd verliest
19-02-2018Afgelopen zaterdag stond er wederom een speelronde in de Landelijke Competitie op het programma. De RDB-heren en dames hebben tegen DONHN wederom een goede stap gezet richting de play-offs. Voor de jeugd liep het minder goed af, zij verloren tegen FDB. Klik op de titel van dit bericht voor een uitgebreid verslag.
Loting bekerronde 5 online
29-01-2018De loting voor de 5e en 6e ronde van de Rivierenland Masters en de 5e ronde van de Rivierenland Trohpy staat online. De 5e ronde wordt gespeeld in de week van 12 tot en met 16 maart a.s. 
RDB-teams winnen in Landelijke Competitie
29-01-2018Afgelopen zaterdag stond de 6e speelronde in de Landelijke Competitie (LaCo) op het programma. En dat de ene wedstrijd de andere niet is bleek ook afgelopen zaterdag weer eens te meer. Alledrie de RDB-teams boekten een overwinning, waar eerder dit seizoen nog verloren werd. Klik op de titel van dit bericht voor een uitgebreid verslag.
Wedstrijden uitstellen i.v.m. winterweer
11-12-2017In verband met het winterweer kunnen wij ons voorstellen dat teams die vanavond moeten spelen niet de weg op gaan. Dit lijkt ons een verstandige beslissing. Daarom: teams die vanavond, en ook afgelopen vrijdag, hun wedstrijd niet hebben gespeeld kunnen deze "gratis" uitstellen, en telt dus niet mee voor de maximale 2 uitgestelde wedstrijden per seizoenshelft. Voorlopig geldt dit alleen voor de teams die vrijdag en vanavond een wedstrijd hebben staan en niet gespeeld hebben of niet gaan spelen. Neem wel van te voren even contact op met de wedstrijdleiding zodat wij weten om welke teams het gaat.

OVERIGE HEADLINES 
Banner
Banner
© Rivierenland Darts Bond
Alle rechten voorbehouden